KEYNOTESPREKER & GASTSPREKER

Rachid Et-Taïbi

HAAL INSPIRATIE UIT MIJN LEVENSVERHAAL

De wereld is mijn speeltuin. Ik heb Marokkaanse roots, mijn verre voorouders komen uit het Midden-Oosten en ik ben Belg. Reizen geeft me energie en ik spreek graag en vlot verschillende talen. Naast Nederlands en Arabisch hoor je me ook gepassioneerd spreken in het Frans, Engels en Spaans. Dankzij mijn multiculturele achtergrond voel ik me heel divers en heb ik heel wat verhalen te vertellen die jou kunnen helpen in je groeiproces.

Sinds 2008 geef ik keynotes en coachings gebaseerd op mijn persoonlijke tocht naar succes en tevredenheid. Omdat ik mensen wil inspireren, motiveren en begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling heb ik Rachieve opgericht. 
Rachid + achieve staat voor de levenservaringen en -lessen die ik deel om anderen te helpen hun doelen te bereiken.

Mijn verhaal

“In 1976 werd ik geboren in een klein dorpje in Marokko. We woonden er in het huis van mijn grootouders. We hadden geen elektriciteit of stromend water en leefden een eenvoudig maar zwaar leven. Water haalden we enkele kilometers verder aan een waterput, voor de dichtsbijzijnde stad moesten we tien kilometer wandelen. Het keerpunt kwam toen mijn vader besliste om Marokko te verlaten. Op zoek naar een beter leven kwamen we aan in België. Ik was toen een kleuter. Gaandeweg leerde ik dat als ik mijn dromen wilde verwezenlijken, ik er hard voor moest werken. Ik was een introverte jongen, werd als enige immigrant op school gepest en verloor mijn zelfvertrouwen en zelfrespect. Ik werkte aan mijn zwakke punten en leerde deze om te zetten in positieve principes die me hielpen mijn doelen te bereiken. Na de universiteit vond ik na drie sollicitaties een job door mijn afkomst in te zetten als een pluspunt en zo discriminatie te omzeilen. Dit gaf me de ruimte om mijn grenzen te verleggen. Dankzij een volgende job kon ik uit mijn schulp komen en werd ik een veel socialer persoon. Alle puzzelstukken vielen op hun plaats en ik besloot om anderen te helpen als keynotespreker en motivatiecoach aan de hand van mijn persoonlijke reis.”

Mijn rode draad

Mijn keynotes creëren gegarandeerd een impact op de werkvloer en in je persoonlijke leven en tijdens mijn bezinningsreis Back to Basics begeleid ik je in het proces om terug met jezelf te verbinden.

Hoe moet je bewust doelen stellen in het leven en een overzichtelijk plan maken om te weten welke richting je uit gaat? Mijn doel is om jou te leren hoe je je leven kan verrijken. Dat is mijn rode draad. Alles begint bij een individu. Als je bewust weet wat je persoonlijke doelen zijn, dan pas kan je je inzetten voor de doelen van het bedrijf waar je werkt. Weten waarom je ’s morgens opstaat en wat jouw missie is in het leven is essentieel voor succes op vele vlakken!

Vragen, meer info of EEN KEYNOTE boekEN?
Contacteer Me!

Rachid Et-Taïbi

Keynotespreker & Gastspreker

Telefoon

Whatsapp

Volg me!

11 + 3 =