Keynote over een krachtige eerste indruk

JEZELF ALS STERK MERK

Hoe zorg je ervoor dat je tegenpartij een positieve eerste indruk van je krijgt? In deze keynote over jezelf als sterk merk of personal branding leer je technieken om jezelf te promoten en je tegenpartij in te palmen. Personal branding is jezelf verkopen als sterk merk.

Jezelf verkopen als een sterk merk, het is een proces waar ik zelf jaren aan gewerkt heb. Al snel leerde ik dat een eigen personal brand onmisbaar is, zowel in je persoonlijk als in je professioneel leven. Tijdens deze keynote neem ik je mee in mijn verhaal: hoe ik met mijn migratieachtergrond vooroordelen heb leren counteren, hoe ik als sales medewerker ondervond wat de kracht van een eerste indruk is.

Personal branding helpt je om je doelen te verwezenlijken. Door eerst jezelf te verkopen, effen je het pad richting het doel waar je aan werkt. Om succesvol te kunnen zijn in je doelen moet je eerst en vooral je tegenpartij kunnen inpalmen. Sales teams, ondernemers, sollicitanten, pitchers,… iedereen die een blijvende positieve indruk wil achterlaten heeft baat bij personal branding.

Het belang van personal branding

Buig de kracht van een eerste indruk om in jouw voordeel. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen al binnen een paar seconden na een eerste ontmoeting een oordeel vellen. Tijdens die beslissende seconden kan je een onvergetelijke en positieve indruk neerzetten. Of je nu je sales skills wil aanscherpen of met meer vertrouwen een gesprek wil aanknopen, jezelf als sterk merk verkopen of personal branding is essentieel om succes te boeken in de bedrijfswereld of in je persoonlijk leven..

Contacteer me voor beschikbare data en boek me als keynotespreker of gastspreker.

Als professionele keynotespreker gebruikt Rachid zijn zakelijke ervaring en multiculturele achtergrond om zijn publiek te helpen meer uit het leven en het werk te halen. Met een passie voor verhalen neemt hij hen mee op een boeiende reis die laat zien wat de kracht is van je eigen merk, hoe diversiteit een aanwinst is en hoe bewuste doelen, continue verandering en de juiste communicatie je helpen om te groeien.

Vragen, meer info of een keynote boeken?

Telefoon

Whatsapp

Volg me!