Keynote over groeien door bewuste doelen

DE ZIN VAN EEN MISSIE

Met de juiste mindset kunnen zowel bedrijven als individuen een stevige sprong voorwaarts maken en groeien. In deze keynote over de zin van een missie geef ik inzicht in de kracht van bewuste doelen. Want groei, it’s all in the mind!

Om te kunnen groeien, heb je sense of purpose nodig of doelgerichtheid. De reden waarom jij ’s ochtends je bed uitstapt of waarvoor je hart sneller gaat slaan, dat is jouw motivatie om een doel te bereiken. Ik geef je mee wat motivatie juist inhoudt, hoe je jezelf of je werknemers kan stimuleren en hoe fenomenale resultaten zo binnen handbereik zijn.

Bewuste doelen stellen in het leven of als missie voor je bedrijf is een proces van zoeken, toelichten en motiveren. Wanneer een werknemer de essentie van de bedrijfsmissie vat én weet wat zijn eigen persoonlijke doelen zijn, kan hij zich pas ten volle inzetten om de missie van het bedrijf te bereiken. Bewuste doelen definiëren is een krachtige tool voor iedereen die wil weten waarom hij ’s ochtends uit bed stapt.

Het belang van bewuste doelen

Concrete doelen stellen gaat verder dan enkel cijfers vooropstellen. Voldoening voor werknemers betekent betere resultaten voor het bedrijf. Kom te weten wat de juiste mindset en de juiste motivatie is om bewuste doelen te kunnen verwezenlijken in deze keynote over de zin van een missie. Want om groei te kunnen realiseren, heb je tevreden werknemers nodig.

Contacteer me voor beschikbare data en boek me als keynotespreker of gastspreker.

Als professionele keynotespreker gebruikt Rachid zijn zakelijke ervaring en multiculturele achtergrond om zijn publiek te helpen meer uit het leven en het werk te halen. Met een passie voor verhalen neemt hij hen mee op een boeiende reis die laat zien wat de kracht is van je eigen merk, hoe diversiteit een aanwinst is en hoe bewuste doelen, continue verandering en de juiste communicatie je helpen om te groeien.

Vragen, meer info of een keynote boeken?

Telefoon

Whatsapp

Volg me!