Keynote over diversiteit als sleutel tot succes

De Kracht van Diversiteit

Als bedrijf kan je diversiteit gebruiken als sleutel tot succes. Hoe? In deze keynote over diversiteit op de werkvloer geef ik jullie de tools om een diverse samenwerking te laten slagen. Op vlak van personeelswerking, klantenbinding en rendabiliteit.

Als ervaringsdeskundige deel ik mijn kennis en visie op het vlak van interculturaliteit op de werkvloer. Want onze samenleving is divers, dat is een feit. Als Marokkaanse Belg heb ik vanop de eerste rij meegemaakt dat diversiteit een uitdaging vormt voor bedrijven. Maar diversiteit is ook mogelijk, noodzakelijk én vormt bovendien een aanwinst voor je zaak!

Aan diversiteit zijn verschillende dimensies verbonden. Door divers om te gaan met het personeel, de klanten en de omgeving zal je bedrijf er op meerdere vlakken op vooruit gaan. Door vooroordelen te leren herkennen, erkennen en begrijpen, leer je anders om te gaan met je medewerkers. Deze positieve invloed heeft op termijn een gunstig effect op de algemene winst van je bedrijf.

Het belang van een diversiteitspolicy

Het is bewezen dat bedrijven die een diversiteitspolicy hanteren rendabeler zijn en beter scoren dan bedrijven zonder policy. Ontdek wat diversiteit betekent en hoe je ermee om kan gaan in deze keynote over het belang van diversiteit in een bedrijf. Pluk nu de vruchten van de interculturaliteit op je werkvloer, zowel voor je personeel als voor je stakeholders.

Contacteer me voor beschikbare data en boek me als keynotespreker of gastspreker.

Als professionele keynotespreker gebruikt Rachid zijn zakelijke ervaring en multiculturele achtergrond om zijn publiek te helpen meer uit het leven en het werk te halen. Met een passie voor verhalen neemt hij hen mee op een boeiende reis die laat zien wat de kracht is van je eigen merk, hoe diversiteit een aanwinst is en hoe bewuste doelen, continue verandering en de juiste communicatie je helpen om te groeien.

Vragen, meer info of een keynote boeken?

Telefoon

Whatsapp

Volg me!