Keynote over efficiënte en diepgaande communicatie

DE JUISTE COMMUNICATIE

Efficiënte communicatie is onontbeerlijk bij alle sociale contacten. In deze keynote leer ik je de processen achter communicatie te doorgronden, gaan we aan de slag met het herkennen van verwarrende signalen en halen we de ruis van de lijn. Door eerst en vooral te luisteren, want dat is de basis voor succesvolle communicatie.

Door de jaren heen ben ik geëvolueerd van een verlegen en teruggetrokken persoon tot iemand die de dag van vandaag probleemloos een publiek toespreekt of een prospect overtuigt om klant te worden. Communicatie kan je leren. Ik heb zelf technieken ontwikkeld om het maximale uit elk gesprek te halen en geef je die, samen met de nodige inzichten over luisteren mee, want dat is de basis voor succesvolle en diepgaande communicatie.

Alle communicatie begint met luisteren of, zoals ik het graag benoem als, “totaalluisteren”. Want luisteren speelt zich af op verschillende niveaus. Lichaamstaal, tussen de lijnen luisteren en stiltes, het zijn stuk voor stuk belangrijke onderdelen van communicatie en essentieel bij leiderschap.

Het belang van diepgaande communicatie

Of je nu een salesgesprek voert, een sollicatiegesprek hebt of een speech geeft, het is heel belangrijk om een diepgaande connectie te hebben met de persoon of het publiek tegenover jou. Leer te luisteren op een hoog niveau en gepast te reageren op de noden van de tegenpartij in deze keynote over de juiste communicatie. Want de juiste focus op het juiste moment, een verbinding met je gesprekspartner en de juiste reacties maken van communicatie een succesvolle tool om je doelen te bereiken.

Contacteer me voor beschikbare data en boek me als keynotespreker of gastspreker.

Als professionele keynotespreker gebruikt Rachid zijn zakelijke ervaring en multiculturele achtergrond om zijn publiek te helpen meer uit het leven en het werk te halen. Met een passie voor verhalen neemt hij hen mee op een boeiende reis die laat zien wat de kracht is van je eigen merk, hoe diversiteit een aanwinst is en hoe bewuste doelen, continue verandering en de juiste communicatie je helpen om te groeien.

Vragen, meer info of een keynote boeken?

Telefoon

Whatsapp

Volg me!