Keynote over verandering is ontwikkeling

DE ESSENTIE VAN VERANDERING

Omgaan met veranderingen is essentieel om als individu je doelen te realiseren en als bedrijf te blijven bestaan. In deze keynote over de essentie van verandering werp ik een blik op de negatieve gedachten die heersen over veranderen en neem ik ons denkproces onder de loep. Want ook al staan we er niet voor te springen, verandering doet groeien.

Als succesvolle keynotespreker heb ik een levenslang proces van veranderen en aanpassen achter de rug. Dankzij mijn flexibiliteit en change-mindset was ik alert en kon ik me aanpassen wanneer nodig. Vandaag sta ik in het leven waar ik nu sta en deel ik de technieken die ik ontwikkeld heb zodat ook jullie in change-modus vooruit kunnen gaan en succesvol doelen kunnen bereiken.

Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak is change onontbeerlijk om vooruitstrevend te zijn. Ook bedrijven bevinden zich in woelig water, want nieuwigheden tieren welig. Door verandering te accepteren en ermee aan de slag te gaan, geven bedrijven zichzelf de kans te blijven bestaan. Verandering in een bedrijf begint echter bij de werknemers, bij tevreden werknemers die zich goed voelen in hun vel.

Het belang van verandering

The Age of Disruption is een feit en iedereen moet mee. Blijvend veranderen en aanpassen is essentieel in de huidige maatschappij die razendsnel verandert. Niet iedereen is even veranderingsgezind en zekerheden vallen weg. Leer hoe je je een mindset van verandering eigen kan maken in deze keynote over de essentie van verandering. Want het omarmen van verandering is een verrijking in je leven en primordiaal voor elke werknemer van een bedrijf.

Contacteer me voor beschikbare data en boek me als keynotespreker of gastspreker.

Als professionele keynotespreker gebruikt Rachid zijn zakelijke ervaring en multiculturele achtergrond om zijn publiek te helpen meer uit het leven en het werk te halen. Met een passie voor verhalen neemt hij hen mee op een boeiende reis die laat zien wat de kracht is van je eigen merk, hoe diversiteit een aanwinst is en hoe bewuste doelen, continue verandering en de juiste communicatie je helpen om te groeien.

Vragen, meer info of een keynote boeken?

Telefoon

Whatsapp

Volg me!