BACK TO BASICS

BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO

EVEN NIETS DOEN EN TERUG
NAAR DE ESSENTIE GAAN

Verblijf 5 dagen in het Rifgebergte bij een lokaal gezin

Ga met ons mee op bezinningsreis naar Marokko en keer Back to Basics. Je verblijft vijf dagen bij een lokaal gezin in het prachtige Rifgebergte, waar je de tijd krijgt om terug met jezelf te verbinden. Wat wil je in het leven, hoe ziet echt geluk eruit voor jou en wat is er belangrijk voor je? Door in eenvoud te leven en in contact met de natuur te staan, krijg je een duidelijk antwoord op je vragen. Ik begeleid de reis en coach je in je persoonlijke groei. Deze reis kan het verschil maken voor jou!

Hoe ziet een dag in het Rifgebergte eruit?

Tijdens vijf betekenisvolle dagen krijg je de kans om je leven te herdefiniëren. Met een groep van gelijkgestemde zielen verblijf je in een afgelegen gebied in het Marokkaanse Rifgebergte. We zijn welkom in het huis van een lokaal gezin en we zullen leven zoals hen: nederig. Samen werken we op het veld, maken we lange wandelingen, bezoeken we een blauwe stad waar de tijd stil lijkt te staan. We plukken olijven en maken zelf brood. Eenvoudig en heerlijk eten. We verzamelen herinneringen en ervaringen. Met andere woorden, we gaan terug naar de basis, met elkaar en met de natuur. Dankzij de mooie, rustige omgeving neem je een pauze van de hectische buitenwereld en laad je je batterijen volledig op.

Waarom is dit een bezinningsreis?

Tijdens onze dagen samen verbinden we ons met wat echt belangrijk is in het leven. Hoe ziet een gelukkig leven eruit voor jou? En welke veranderingen moet je aanbrengen om het leven te leiden dat je echt wilt en verdient? Je leert welke stappen je moet zetten om jouw levensstrategie uit te bouwen en ik geef je vijf tastbare kerngewoonten mee die je kan implementeren in je dagelijkse leven: respect, eerlijkheid, geloofwaardigheid, nederigheid en vrijgevigheid. We nemen tijd voor je persoonlijke groei en ik ondersteun je daarin.

Ook staat er een shiatsu-sessie met een expert op het menu. Shiatsu is een Japanse massagetechniek die je helpt om meer duidelijkheid te krijgen over je eigen conditie. Je wordt je bewust van hoe je lichaam reageert op externe factoren zoals stress en druk. Bovendien is het Rifgebergte een smartphone-vrije zone, zodat je over de rust beschikt die je nodig hebt om verbinding te kunnen maken met jezelf. Na deze vijf dagen weet je waar je naartoe wil en hoe je er moet geraken, want ik zal je precies vertellen hoe je de volgende stappen in je leven kunt zetten. Het resultaat? Doorbraken die je helpen een leven te leiden waar je van houdt. Welkom!

Je steunt een goed doel

Door deel te nemen aan deze bezinningsreis steun je de mensen van de Rif. Een deel van de opbrengsten gaan rechtstreeks naar je gastgezin.

Je mag natuurlijk ook vrijblijvend spullen doneren.

Heb je zin in deze once-in-a-lifetime ervaring?
Laat het ons weten!

“Een heel bijzondere ervaring!

Tijdens deze vijf dagen leef je in een andere wereld, een wereld dicht bij de natuur waar tijd en wifi niet centraal staan en waar je je beetje bij beetje onthecht van al het materiële.

De ongelooflijke gastvrijheid van de familie waar delen en samenzijn centraal staan, doet je nadenken over wat er echt belangrijk is in het leven.

95 procent van wat op ons bord belandde kwam uit de tuin en was zelfgemaakt. Zo sta je stil bij het feit hoeveel tijd, liefde, arbeid en zorg het vraagt om een maaltijd te bereiden.

Vijf dagen lijken kort, maar lang genoeg om je terug te brengen naar de essentie van het leven. 

Dank aan Rachid en zijn team om dit alles te realiseren en aan de familie voor hun gastvrijheid.

– Back to Basics deelnemer

WIL JE MEE OP BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO?
Contacteer Rachid!

Rachid Et-Taïbi

Organisator & Begeleider Back to Basics

Telefoon

Whatsapp

Volg me!

7 + 15 =